FOTO. Regina Rania a Iordaniei este un fashion icon, iar aceste imagini sunt dovada

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Regina Rania a Iordaniei nu este doar un monarh modern, este si un fashion icon, ale carei tinute vor impresiona cu siguranta orice fashionista.

Regina Rania a Iordaniei stie cum sa imbine cele mai cool tinute si accesorii de designer, cu creatii ale designerilor locali, respectand insa stilul conservator impus de religia sa.

Iata cateva dintre cele mai stylish aparitii ale Reginei Rania a Iordaniei.

Regina Elisabeta a II-a este topita dupa micul print George. Iata cum isi alinta acesta strabunica
Familia regala britanica este foarte iubita in intreaga lume, iar micul print George si sora lui, printesa Charlotte, au cucerit iremediabil sufletele britanicilor, dar si pe cel al strabunicii lor, care este topita dupa ei.

George si strabunica lui, regina Elisabeta a II-a, au o relatie mai speciala, iar intr-un nou documentar despre Suverana Marii Britanii, intitulat „Our Queen al Ninety”, micul print a atras atentia tuturor pentru felul in care isi alinta strabunica.

Desi tot timpul regina este foarte oficiala, se pare ca aceasta isi adora rolul de strabunica. Cat stateau la palatul Kessington, Kate Middleton a dezvaluit ca regina venea zilnic sa vada ce fac stranepotii ei si ii placea sa stea sa ii priveasca pe micuti. Mai mult, George s-a atasat cel mai tare de ea si isi alinta strabunica „Gan-Gan”. „George are doar doi ani si jumatate si ii spune reginei „Gan-Gan”. Ea le lasa mereu in camerele lor cate un mic cadou, ca sa-si arate dragostea pentru ei”, mai spune Kate.

Chiar daca regina este suparata pe Kate ca nu vrea sa-si creasca copiii dupa regulile regale, Suverana nu poate rezista departe de stranepotii ei.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK