Românii au INTERZIS la muncă DOAR în economia românească: AGLOMERAȚIE pe Aeroportul Cluj, unde mii de români pleacă în Germania

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

În vreme ce un milion de români au rămas în șomaj tehnic din cauza interdicțiilor impuse de guvern în criza de coronavirus, Germania nu își pune pe butuci economia. Aproape 2.000 de persoane din județe din Transilvania și Moldova au venit, joi, în parcarea din fața Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură.

Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei sunt prevăzute 12 curse care pleacă spre destinații din Germania – Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe și Dusseldorf.

„De pe aeroportul clujean pleacă joi 12 curse charter spre spre destinații din Germania – Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe, Dusseldorf. Deși primul zbor a plecat la ora 13, organizatorii care duc muncitori din județe din Transilvania și Moldova la muncă în agricultură i-au adus pe aceștia de dimineață. Iar oamenii stau în parcarea din fața aeroportului, este vorba de aproximativ 1800 de persoane”, a spus Ciceo.

Conducerea aeroportului a cerut sprijinul Prefecturii, Jandarmeriei și Poliției pentru gestionarea situației.

Alte curse charter spre Germania cu muncitori sunt programate să plece sâmbătă și duminică.

Zborurile de joi sunt programate până la ora 21.

Sursa: Stiripesurse.ro

Mii de românii așezați la coadă, pentru a pleca la muncă în #Germania. Gata nu mai este #pandemie , distanță de 2 metri, măști, dezinfectanți ⁉️ Acum este bună #Diaspora, am ajuns #sclavii Europei, din cauza conducătorilor români ❗️#DiasporaEuropeană #NuCedam #RomâniaCurată

Publicată de Romania9 pe Joi, 9 aprilie 2020

 


DISTRIBUIE PE FACEBOOK