VIDEO. Episod rușinos. Denisa de la „Puterea Dragostei” cea care formează un cuplu cu Iancu a venit beată în timpul emisiunii live.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Denisa de la „Puterea Dragostei” cea care formează un cuplu cu Iancu a venit beată în timpul emisiunii live. Denisa și Andreea Pirui au consumat alcool înainte de gala difuzată în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” la Kanal D.

După ce a consumat alcool, Denisa de la „Puterea Dragostei” a fost prezentă ca o doamnă, purtând o rochie strălucitoare de seară, în cadrul emisiunii. „Rușine, să-ți fie rușine, care ești tu, Ella. Rușine! Să te mustre Domnul, atât îți zic. Rușine!” i-a transmis Denisa de la „Puterea Dragostei”, Ellei.

Concurenta emisiunii abia își mai găsea cuvintele și s-a ridicat chiar să o ia la bătaie pe Ella. Iancu a încercat să țină situația sub control și a mers să își calmeze iubita: „Denisa, știi că eu sunt doar pentru tine și tu pentru mine!”. Denisa de la „Puterea Dragostei” a continuat: „Ce vrei să mă fac? Că nu-i nimica? Ce vrei să mă fac? Normal că vreau să lămurim situația.”.

Denisa de la „Puterea Dragostei” beată în timpul emisiunii: „Să te mustre Domnul!”

Focoasa blondă a chemat-o în față pe Ella ca să se bată. Denisa de la „Puterea Dragostei” se afla sub influența băuturilor alcoolice în cadrul emisiunii televizate. „Cine te crezi tu să te bagi în relația mea? Ești cea mai mare falsă și c****. Numai Dumnezeu poate să te ierte. Ești cea mai mare c**** din Univers! Te mai dai și pocăită.” a spus Denisa de la „Puterea Dragostei”.

Doamne🤣🤣😂😂

Doamne🤣🤣😂😂

Publicată de Puterea Dragostei 2 pe Duminică, 19 ianuarie 2020


DISTRIBUIE PE FACEBOOK